Hem  >  Kategorier  >  Böcker  >  Sportgymbutiken

Sportgymbutiken ErbjudandenSportgymbutiken

Om Sportgymbutiken

Välkommen till sportgymbutiken.se. Här hittar du allt för din träning på en och samma plats- sport, styrka, motion, mode, fitness, kosttillskott och mycket mer! Med ständigt nya kampanjer och snabba leveranser kan du vara säker på att du alltid gör ett bra köp.

Sportgymbutiken startades 2000 i Tidaholm av Cai Magnusson, Thomas Andersson och Jerry Johansson som en ren webshop med egen import av kosttillskott från tyska Inkospor. Ganska snart fylldes butiken även på med hemträningsutrustning och träningskläder.

2003 öppnades den första fysiska träningsbutiken som också fanns i Tidaholm. Denna växtes ganska snart ur och flytten till Skövde fann sig ganska naturligt då både attraktiva affärslokaler och större kundunderlag förekom på nära håll.

Vi är nu en väletablerad träningsbutik med allt inom träning, gym och fitness och är inne på vår tredje butik i Skövde, vilken återfinns i handelsområdet Stallsiken.

Vår webshop, med oavbrutet växande sortiment, är nu inne på sin tredje plattform och utvecklas ständigt med nya funktioner för att underlätta för besökaren/kunden att få så bra och korrekt presentation av produkten som vi kan ge.

Idag ligger mycket av importen från Kina, men även Pakistan, Spanien, USA, Finland och Norge har viss del av sortimentet. Fabrikaten JTC Power, JTC Sport, JTC Fitness och JTC Combat är egna varumärken där utvecklingsarbete ständigt sker.

Sportgymbutiken erbjuder idag ett brett och ständigt växande sortiment av träningsprodukter till privatpersoner, företag, föreningar, myndigheter, gym och andra motionsanläggningar.

www.sportgymbutiken.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2723",
        "title": "Sportgymbutiken - Kika in v\u00e5ra aktuella kampanjer och fynda",
        "description": "Kika in v\u00e5ra aktuella kampanjer och fynda.Utbudet av kampanjer f\u00f6r\u00e4ndras \u00f6vre tid.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "sportgymbutiken-kika-in-vra-aktuella-kampanjer-och-fynda",
        "store_id": "151",
        "url": "/go.php?coupon_id=2723"
      }
    

Sportgymbutiken - Kika in våra aktuella kampanjer och fynda

admin   delad  1 år sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.sportgymbutiken.se  |   37  klicks  

Kika in våra aktuella kampanjer och fynda.

 • Utbudet av kampanjer förändras övre tid.
100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet