Hem  >  Kategorier  >  Hemelektronik  >  Somfy

SomfySomfy

Om Somfy Shop

Shop.somfy.se är den officiella webbutiken för Somfy Smarta Hem. Somfys e-handel levererar högkvalitativa produkter med utökad garanti. Alla produkter från Somfy testas och kontrolleras för lång livslängd och alla produkter i webbutiken håller högsta kvalitet oavsett om det är våra egna produkter eller från våra samarbetspartners och levereras med full garanti. Övervaka och styr dina persienner, gardiner, belysning, elektriska apparater, värme, garageportar och grindar med Somfy. Dra fördel av vår expertis och innovation och börja lev smartare och bättre med ett uppkopplat hem som passar din livsstil.

Produkterna levereras med installationsguide och manualer kan laddas ner från webbutiken eller hemsidan www.somfy.se. Alla våra produkter som säljs i webbutiken levereras fraktfritt till dig med UPS direkt från vårt centrallager i Nederländerna.

Överlägsen service med Somfy

Att förbättra ditt hem borde vara enkelt och inte minst en stressfri upplevelse. Somfy erbjuder dig expertråd och vägledning, före, efter och under ditt projekt för smarta hem. Oavsett dom du behöver råd i förväg kring dina projekt, assistans från en lokal installatör eller hjälp kring användandet av våra produkter så finns Somfys partners vid din sida.

Eftersom vi vet hur viktigt det är att ha kontroll över din tid och budget, kommer Somfy alltid att hålla ett öga på vår viktigaste uppgift: utvecklingen av innovativa produkter för hemmet!

Somfy: från en ödmjuk uppstickare till världsledare

Somfy grundades 1969 i Frankrike och har sitt ursprung i Haute Savoie-regionen som ligger i hjärtat av Arve-dalen i Cluses, en viktig plats för bearbetning inom stålindustrin.

Somfy håller fast vid sin ursprungliga filosofi på ett framgångsrikt sätt och finns nu i mer än 60 länder och är marknadsledande inom en mängd olika områden, främst inom hemautomation. Med mer än 100 miljoner sålda motorer över hela världen vet du att Somfy borgar för hög kvalitet och trovärdighet.

Somfy Sweden AB har sitt svenska huvudkontor i Malmö, i stadsdelen Hyllie där även ett modernt showroom för det smarta hemmet finns. I Sverige har verksamhet genom Somfy bedrivits sedan 1969 vilket lett till ett idag välkänt varumärke inom automatisering för hemmen.  Somfy B.V. är moderbolag för Somfy Shop som ingår i Somfy-koncernen. Vår svenska webbutik och kundtjänst administreras och sköts från huvudkontoret i Malmö.

shop.somfy.se  |   2 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2722",
        "title": "Somfy - Kolla in v\u00e5r aktuella erbjudanden och fynda",
        "description": "Kolla in v\u00e5r aktuella erbjudanden och fynda.Utbudet av produkter f\u00f6r\u00e4ndras \u00f6ver tid.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "somfy-kolla-in-vr-aktuella-erbjudanden-och-fynda",
        "store_id": "666",
        "url": "/go.php?coupon_id=2722"
      }
    

Somfy - Kolla in vår aktuella erbjudanden och fynda

admin   delad  2 år sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  shop.somfy.se  |   57  klicks  

Kolla in vår aktuella erbjudanden och fynda.

 • Utbudet av produkter förändras över tid.
100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet
      {
        "id": "7054",
        "title": "Somfy - Fri frakt inom Sverige",
        "description": "Fri frakt inom Sverige.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "somfy-fri-frakt-inom-sverige",
        "store_id": "666",
        "url": "/go.php?coupon_id=7054"
      }
    

Somfy - Fri frakt inom Sverige

admin   delad  2 månad sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  shop.somfy.se  |   2  klicks  

Fri frakt inom Sverige.

100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet