Hem  >  Kategorier  >  Apotek och sjukvård  >  Shopping4net

Shopping4netShopping4net

Om Shopping4net!

Shopping4net är en växande e-handelsportal som erbjuder många spännande produkter till mycket bra priser. Vi vänder oss till kvinnor och män i alla åldrar och strävar ständigt efter att ge alla kunder ett billigt, tryggt och enkelt sätt att handla. Shopping4net utvecklas snabbt och nya spännande avdelningar är ständigt under utveckling.

Pris och sortiment

Shopping4net är idag lanserat i 12 europeiska länder och genom ett flertal olika avdelningar erbjuder vi produkter inom skönhet, hälsokost, kosttillskott, kontaktlinser samt skrivartillbehör. Shopping4net är som ett stort varuhus där man som kund plockar sina varor i en gemensam kundvagn och sedan betalar i en och samma kassa.

Vi satsar enbart på kvalitet och strävar efter att erbjuda ett brett och fullsorterat sortiment inom alla våra olika avdelningar. Vi söker ständigt de bästa priserna och jobbar hela tiden med att förkorta leveranstiderna från våra leverantörer.

Genom smarta logistiklösningar, personligt engagemang och nytänkande ger vi dig ett billigt, tryggt och enkelt sätt att handla. Hos oss handlar du billigare samtidigt som du spar tid och undviker trängsel och långa köer.

Avdelningar hos Shopping4net

Varje avdelning hos Shopping4net är specialinriktade inom sin unika gren med välutbildad personal ger dig personlig service och god vägledning. Genom att klicka på navigationsflikarna upptill på hemsidan når du enkelt de olika avdelningarna. På startsidan för respektive avdelning finner du varje månad unika specialerbjudanden och prisvärda kampanjer.

Parfym & skönhet

Skönhetsavdelningen erbjuder ett brett sortiment av parfym, hudvård, kroppsvård och makeup från välkända märken som Lancôme, Hugo Boss, Gucci, Armani och många fler. Hos oss hittar du de mest populära produkterna inom parfym, hudvård, kroppsvård och makeup såväl de som är svåra att hitta, alla till mycket bra priser.

Kosttillskott & Fitness

Kosttillskottavdelningen erbjuder dig ett brett sortiment av välkända och produktkontrollerade varumärken inom kosttillskott för alla idrottsutövare. Här handlar du dina kosttillskott tryggt, bekvämt och enkelt med snabba leveranser och till låga priser.

Hälsokost & naturmedel

Hälsokostavdelningen erbjuder dig ett brett sortiment av välkända och produktkontrollerade varumärken inom hälsokost och hudvård. Här handlar du hälsokost tryggt, bekvämt och enkelt med snabba leveranser och till låga priser.

Kontaktlinser, linser och linsvätska

Kontaktlinsavdelningen erbjuder ett av Europas största sortiment av kontaktlinser, linser och linsvätskor. Vi säljer enbart originalprodukter till mycket bra priser med snabba leveranser.

Bläckpatroner & toner

I skrivartillbehöravdelningen finner du absolut förstklassiga bläckpatroner och toner som täcker alla kvalitetskrav. Det som styr ditt val av bläckpatroner och toner är dina behov och oavsett vad du väljer får du ett mycket bra pris och förmånliga garantier.

Eget lager

Shopping4net lagerhåller alla volymprodukter vilket ger en snabb leverans till kunden. En del av våra leverantörer finns ute i Europa vilket kan leda till att vissa av de olika avdelningarnas produkter kan ta lite längre tid att få hem. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder varorna helst dagen efter och i alla fall inom 3-5 arbetsdagar, dock med reservation för brist hos leverantör.

Om det är någon produkt du saknar hos oss är du välkommen att göra en förfrågan. Lyckas vi hitta produkten hos våra leverantörer, tar vi in den i vårt sortiment och den finns till försäljning inom en månad.

Växer och utvecklas ständigt

Alla avdelningar hos Shopping4net har en sortimentsansvarig som ansvarar för utvecklingen av respektive avdelning. Det händer ständigt nya saker, sortimentet utvecklas/förändras, nya funktioner kommer till, problem rättas till och mycket mer. Hela Shopping4net utvecklas snabbt och nya spännande avdelningar är ständigt på gång.

En kundvagn och en kassa

Hos Shopping4net är alla avdelningar sammankopplade med varandra och anslutna till en gemensam kassa. Då du i någon avdelning väljer att lägga en produkt i kundvagnen, samlas denna produkt i Shopping4nets gemensam kundvagn. Du kan löpande under ditt besök hos oss lägga i eller ta ur produkter i kundvagnen. Du når alltid kundvagnen genom att klicka på symbolen i marginalen till höger på hemsidan.

När du sedan valt färdigt bland produkterna i de olika avdelningarna går du vidare till kassan. För att genomföra ett köp krävs att man är registrerad som kund. Är du ny kund registrerar du dig och är du kund sedan tidigare är det bara att logga in. Efter registrering/inloggning finner du dina varor i kassan. Efter slutfört köp skickas en orderbekräftelse till din registrerade e-postadress. Orderbekräftelsen är en exakt kopia av din order som du lagt hos oss.

På Internet sedan 1999

Shopping4net har vuxit fram ur kontaktlinsbutiken Lenses4net, som grundades redan 1999. Vid starten var Lenses4net en av nordens första kontaktlinsbutiker på Internet och hade redan då ett brett sortiment av kontaktlinser, linser och linsvätskor. I takt med att Shopping4net har vuxit fram, har Lenses4net inordnats under Shopping4net och idag återfinns, det som tidigare var Lenses4net, under Shopping4nets kontaktlinsavdelning.

Målen är viktiga

Shopping4nets kunder finns i stora delar av Europa, i storstadsområden såväl som i mindre landsorter. Vi vill att man ska kunna handla utan köer och trängsel och på tider som passar en själv. Vi strävar även efter att kunna erbjuda varor till kunder som annars kanske skulle få köra tiotals mil för att handla. Internet ger en stor frihet och Shopping4net försöker agera mer underhållande och aktivt än en traditionell handelsplats, genom bland annat nyhetsbrev och skräddarsydda specialerbjudande.

Som kund hos Shopping4net handlar du:


- Billigt

Genom låga priser, tidseffektiva lösningar och stor flexibilitet ger vi dig ett prisvärt och billigt sätt att handla.

- Tryggt

Genom hög service, säkra betalningar, utbildad kundtjänst och god information före, under och efter köp ger vi dig ett tryggt och pålitligt sätt att handla.

- Enkelt

Genom användarvänliga och lättförståliga Internetsidor, logisk och välstrukturerad information och pålitliga och snabba leveranser ger vi dig ett enkelt sätt att handla på.

www.shopping4net.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2712",
        "title": "Shopping4net - Kolla in v\u00e5ra aktuella kampanjer",
        "description": "Kolla in v\u00e5ra aktuella kampanjer.Utbudet f\u00f6r\u00e4ndras \u00f6ver tid.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "shopping4net-kolla-in-vra-aktuella-kampanjer",
        "store_id": "438",
        "url": "/go.php?coupon_id=2712"
      }
    

Shopping4net - Kolla in våra aktuella kampanjer

admin   delad  5 år sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.shopping4net.se  |   163  klicks  

Kolla in våra aktuella kampanjer.

 • Utbudet förändras över tid.

100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet