Hem  >  Kategorier  >  Skönhet  >  Razo

RazoRazo

Razo – Kvalité från första rakningen.

Att producera högkvalitativa rakprodukter kräver kvalitetsmedvetande, omsorg och insikt. Därför har vi valt material och fabriker med omsorg.  Med ett skaft tillverkat av metall med lång hållbarhet. Rakblad tillverkade med svenskt stål har vi möjliggjort bästa möjliga skärpa med bara hälften av motståndet jämfört med traditionella blad. Våra rakblad är unisex och passar honom lika bra som henne. Det tillsamman med en fuktgivande vitamin E och aloe vera strip ger kvalité från första rakningen.

100% kontroll – på rakning och medlemskap.

Att vara kund hos oss är enkelt och på kundens villkor. Kunder kan komma igång med ett medlemskap för så lite som 68kr (ord. pris 178kr). Sedan bestämmer kunder om rakblad utifrån hur ofta de rakar sig och betalar endast 128kr per leverans av refillblad. Kunde kan pausa, aktivera och anpassa medlemskapet hur de vill. Ett medlemskap utan bindningstid och alltid med fri rakt.

Fördelar med ett medlemskap från Razo:

  • Prova i tre veckor:  Ett medlemskap för 68kr, utan bindningstid och alltid med fri frakt.
  • Bestäm hur ofta:  Du får refillpaket med 4st rakblad för 128 kr levererade utifrån hur ofta du rakar dig.
  • Du har kontrollen: Pausa, aktivera och anpassa medlemskapet hur du vill.

www.razo.se  |   0 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
Det finns inga rabattkoder eller erbjudanden för denna butik ännu. Men besök gärna butiken och kolla om de har något aktuellt erbjudande som vi har missat. Om du vet om någon bra lägg gärna till den gratis!