Hem  >  Kategorier  >  Bild och foto  >  Önskefoto

ÖnskefotoÖnskefoto

Vi bringar liv i dina bästa stunder

Önskefoto, grundades i Sölvesborg 1974 och är ett av Sveriges äldsta fotoprodukts företag. 2011 förvärvades önskefoto av albelli, ett ledande Europeiskt företag inom personliga fotoprodukter. Mycket har hänt under åren men en sak har alltid varit densamma – vi har funnits här för att hjälpa dig att bringa liv i dina bästa stunder! albelli är ett av de snabbast växande företagen i Amsterdam och består av en grupp varumärken som tillhandahåller fotoprodukter till mer än 4 miljon människor i Belgien, Frankrike, Tyskland, Norge, Sverige, Nederländerna och Storbritannien. Vi är specialiserade på fotoböcker, väggdekorationer, kort, framkallningar och kalendrar.

Våra produkter

Vi är stolta över vår höga kvalitet och att vi gör det så snabbt och enkelt som möjligt för dig att skapa våra produkter – närsomhelst, varsomhelst och från vilken enhet som helst.

Alla våra produkter produceras i Haag, Nederländerna, av ett stort team av specialister som använder toppmodern utrustning för att framkalla foton.

Tack vare den omsorg och ansträngning som man lägger ner på produktionen har våra produkter vunnit priser runtom i Europa.

Vår historia

Sedan önskefoto grundades 1974 har vi gått från att vara ett familjeägt postorderföretag som enbart framkallade fotoförstoringar till att 2011 bli en del av albelli och med det också en del av ett stort Europeiskt företag som hjälper människor att lysa upp världen genom att dela sina bästa stunder som väggdekorationer, framkallade bilder, kalendrar, kort och mycket mer.

2011 blev albelli (under koncernnamnet albumprinter) en del av Cimpress, världsledande inom anpassningsbara produkter. Samma år byggde vi vidare på vår kunskap och den internationella expertis som fanns inom Cimpress och inkluderade förutom önskefoto även Storbritanniens bonusprint i koncernen. I juli 2014 blev också det norska företaget fotoknudsen en del av albelli.

Vårt åtagande

Vår mission är att lysa upp världen genom att bringa människors bästa stunder till liv. Vi tror på att erbjuda kvalitet, rimliga priser och fantastisk kundservice.

Önskefoto står för högklassig kvalitet och nöjda kunder. När du gör en beställning hos önskefoto ser vi till att du blir 100% nöjd med produktens kvalitet. Om du inte är nöjd trycker vi om produkten eller ger dig pengarna tillbaka.

www.onskefoto.se  |   2 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2881",
        "title": "\u00d6nskefoto - Kika in v\u00e5ra aktuella rabattkoder och fynda",
        "description": "Kika in v\u00e5ra aktuella rabattkoder och fynda.Utbudet f\u00f6r\u00e4ndras \u00f6ver tid.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "nskefoto-kika-in-vra-aktuella-rabattkoder-och-fynda",
        "store_id": "386",
        "url": "/go.php?coupon_id=2881"
      }
    

Önskefoto - Kika in våra aktuella rabattkoder och fynda

admin   delad  4 månad sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.onskefoto.se  |   17  klicks  

Kika in våra aktuella rabattkoder och fynda.

 • Utbudet förändras över tid.
100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet
      {
        "id": "4099",
        "title": "\u00d6nskefoto - Upp till 40% rabatt p\u00e5 fotoprodukter",
        "description": "Upp till 40% rabatt p\u00e5 fotoprodukter.40% rabatt p\u00e5 fotokalendrar och fotokort samt 20% rabatt p\u00e5 fotob\u00f6cker, v\u00e4ggdekorationer, framkallade bilder och fotomuggar.Rabattkoden g\u00e4ller inte p\u00e5 fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.Rabatten dras n\u00e4r rabattkoden anges i kassan.",
        "thumbnail": "",
        "code": "XMAS3AFF",
        "perma": "nskefoto-upp-till-40-rabatt-p-fotoprodukter",
        "store_id": "386",
        "url": "/go.php?coupon_id=4099"
      }
    

Önskefoto - Upp till 40% rabatt på fotoprodukter

admin   delad  3 vecka sedan  |   Utgår om 3 dag   |   Fler rabattkoder från  www.onskefoto.se  |   13  klicks  

Upp till 40% rabatt på fotoprodukter.

 • 40% rabatt på fotokalendrar och fotokort samt 20% rabatt på fotoböcker, väggdekorationer, framkallade bilder och fotomuggar.
 • Rabattkoden gäller inte på fraktkostnaden och kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.
 • Rabatten dras när rabattkoden anges i kassan.
100%
(1 röst)
  Klicka för att få rabattkoden XMAS3AFF