Hem  >  Kategorier  >  Motor  >  Mekanika

MekanikaMekanika

Om oss

Mekanika.se startades sommaren 2012, med målsättningen att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att handla bildelar på nätet. Vi är ett svenskt företag med medarbetare som har mångårig erfarenhet från bilreservdelsbranschen. Med marknadens enklaste och mest träffsäkra katalog vill vi förenkla köpet för både bilägaren och den professionella bilmekanikern. Målet är att du som kund endast ska behöva välja bland delar som är relevanta för just din bil. Eller som vi säger här på Mekanika: rätt bildelar, helt enkelt!

Våra kunder

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. 9 av 10 kunder ger oss högsta betyg, vilket vi är väldigt stolta över.'

Vårt lager

För att snabbt kunna leverera din beställning har vi ett stort eget lager som vi hela tiden utökar med nya produkter. Alla beställningar packas av vår personal och skickas direkt från vårt lager. För dig som behöver ha dina varor redan samma dag erbjuder vi dessutom möjligheten att hämta dem i vår utlämningsbutik i Kinna.

Vårt sortiment

Vår reservdelskatalog innehåller delar till många olika bilmärken och vi utökar ständigt vårt sortiment och antal bilmärken.

Vår kundtjänst

Vi försöker alltid göra vår katalog och övrig information så tydlig som möjligt, men ibland dyker det ändå upp frågor. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med ditt köp och därför är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Här arbetar engagerad och kunnig personal som via chatt, telefon och e-post svarar på dina frågor, oavsett om det gäller vilka delar som passar din bil eller andra praktiska frågor kring ditt köp.

www.mekanika.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "669",
        "title": "Mekanika - Anm\u00e4l er till nyhetsbrevet och 15% rabatt p\u00e5 ditt n\u00e4sta k\u00f6p",
        "description": "Anm\u00e4l dig till v\u00e5rt nyhetsbrev och f\u00e5 en personlig rabattkod p\u00e5 15% skickad till dig via e-post.Rabattkoden g\u00e4ller i 30 dagar, endast f\u00f6r nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "mekanika-anml-er-till-nyhetsbrevet-och-15-rabatt-p-ditt-nsta-kp",
        "store_id": "334",
        "url": "/go.php?coupon_id=669"
      }
    

Mekanika - Anmäl er till nyhetsbrevet och 15% rabatt på ditt nästa köp

admin   delad  3 vecka sedan  |   Utgår om 1 månad   |   Fler rabattkoder från  www.mekanika.se  |   3  klicks  

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en personlig rabattkod på 15% skickad till dig via e-post.

 • Rabattkoden gäller i 30 dagar, endast för nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet