Hem  >  Kategorier  >  Hälsokost  >  Lepigen.se

Lepigen.seLepigen.se

Varumärket Lepigen ® har funnits sedan 2002 och försäljningen drivs idag av Curitos AB som är en av Nordens ledande nätbutiker för kosttillskott. Vi arbetar idag främst inom viktminskning och vårt varumärke Lepigen är idag ett av de mest kända varumärkena inom viktminskningssegmentet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utöka och utveckla vårt sortiment samt ta fram produkter med högsta kvalitet för att motsvara våra kunders efterfrågan och förväntningar. Vi levererar idag produkter över hela Norden och planerar att expandera ut i övriga Europa.

'Vårt mål är att tillhandahålla en lättillgänglig nätbutik med hög service, snabba leveranser och högkvalitativa produkter'

Vår vision

Vår vision är att Lepigen ska bli det ledande  varumärket inom viktminskning i Europa. Vi eftersträvar alltid att leverera den högsta kvaliteten på våra produkter och kommer därför alltid att tillverka våra produkter i Sverige. Vårt mål är att tillhandahålla en lättillgänglig nätbutik med hög service, snabba leveranser och högkvalitativa produkter. Vi har öppet dygnet runt, året runt.

Våra produkter

Lepigen.se marknadsför produkter under sitt egna varumärke. Alla produkter tillverkas och levereras direkt från våra fabriker i Stockholm och Norrköping. Tillverkningen och rutinerna kontrolleras av Livsmedelsverket och lyder under Livsmedelslagstiftningen.

www.lepigen.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "2954",
        "title": "Lepigen.se - Fri frakt p\u00e5 alla k\u00f6p \u00f6ver 900kr",
        "description": "Fri frakt p\u00e5 alla k\u00f6p \u00f6ver 900kr.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "lepigense-fri-frakt-p-alla-kp-ver-900kr",
        "store_id": "588",
        "url": "/go.php?coupon_id=2954"
      }
    

Lepigen.se - Fri frakt på alla köp över 900kr

admin   delad  11 månad sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.lepigen.se  |   3  klicks  

Fri frakt på alla köp över 900kr.

100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet