Hem  >  Kategorier  >  Ur och optik  >  Lensway

LenswayLensway

Om LensWay

Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper dig att enkelt se bättre. Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden.

Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande aktörer.

Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn - och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!

VÅRA PRODUKTER

Vi erbjuder ett nästintill komplett sortiment av kontaktlinser med enbart orginallinser från kända tillverkare som Alcon, Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson och CooperVision. Vi lagerhåller nästintill samtliga linser och kan därför skicka 95% av alla linsbeställningar redan samma dag.

Glasögon- och solglasögonutbudet är också av högsta klass. Du hittar varumärken som Ray-Ban, Oakley och Marc Jacobs till betydligt lägre priser än vad du är van vid. Leveranstiden för solglasögon är redan påföljande dag medan dina optiska glasögon kommer inom en vecka, direkt hem i brevlådan.

VÅR KUNDSERVICE

Vår kundservice är flerfaldigt prisbelönt! Så kontakta oss om du har frågor, behöver hjälp med din beställning, vill ha stilråd eller dylikt. Vår engagerade och kompetenta personal finns för just dig!

MER OM OSS

LensWay ägs idag av världens ledande tillverkare av glasögonglas, det globala optikföretaget Essilor och verkar på sex europeiska marknader. Huvudkontoret, inklusive lager och kundservice, finns i Kista strax norr om Stockholm. År 2015 utsågs Essilor som ett av de 50 globala företag som förbättrar världen genom sitt arbete med “Vision for all”.

Varmt välkommen till LensWay

www.lensway.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "7811",
        "title": "Lensway -20% rabatt p\u00e5 ditt k\u00f6p",
        "description": "20% rabatt p\u00e5 ditt k\u00f6pG\u00e4ller ej p\u00e5 den nya kollektionen.G\u00e4ller s\u00e5 l\u00e4nge lagret r\u00e4cker dock som l\u00e4ngst till den 2020-11-01.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "lensway-20-rabatt-p-ditt-kp",
        "store_id": "405",
        "url": "/go.php?coupon_id=7811"
      }
    

Lensway -20% rabatt på ditt köp

admin   delad  2 vecka sedan  |   Utgår om 7 dag   |   Fler rabattkoder från  www.lensway.se  |   6  klicks  

20% rabatt på ditt köp

 • Gäller ej på den nya kollektionen.
 • Gäller så länge lagret räcker dock som längst till den 2020-11-01.
100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet