Hem  >  Kategorier  >  Upplevelse  >  I Amsterdam

I AmsterdamI Amsterdam

I amsterdam är ett världskänt varumärke framtaget av Amsterdam Marketing. En icke vinstdrivande organisation som ansvarar för marknadsföringen av Amsterdams storstadsområde. Med hjälp av deras I amsterdam City Card, strävar Amsterdam Marketing efter att ge besökare en prisvärd och bekymmersfri vistelse i Amsterdam, samtidigt som de vill hjälpa den kulturella sektorn att marknadsföra sig själv och attrahera fler besökare. 

Med deras City Card kan besökare exempelvis gå på museum av högsta klass, ta en båttur genom de charmiga kanalerna och ta del av de lokala delikatesserna. Helt gratis – eller till kraftigt reducerade priser. Dessutom ger kortet obegränsad tillgång till Amsterdams lokaltrafik under den tid som kortet är giltigt.

Användare kan enkelt välja mellan ett 24, 48, 72 eller 96-timmars kort och välja själv hur mycket tid de behöver och hur mycket de vill uppleva. Sedan starten 2004 har nästan 1,4 miljoner I amsterdam City Cards sålts. Den senaste tiden har det lagts mest fokus på försäljningen av korten online, vilket nästan har tredubblat försäljningen av korten på nätet under 2016 jämfört med 2014. Användare uppskattar verkligen kortet och ger det 8,9 i betyg på en 10-skala.

www.iamsterdam.com  |   0 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
Det finns inga rabattkoder eller erbjudanden för denna butik ännu. Men besök gärna butiken och kolla om de har något aktuellt erbjudande som vi har missat. Om du vet om någon bra lägg gärna till den gratis!