Hem  >  Kategorier  >  Blommor  >  Gift2day

Gift2dayGift2day

Om Gift2day

Gift2day AB är ett Malmöbaserat företag som sedan 2010 ägs av Euroflorist Sverige AB.

Vår idé är att underlätta vardagen för våra kunder och att hjälpa till att sprida glädje. Vår förhoppning är att Gift2day ska vara det självklara valet när det är dags att skicka presenter. Vi erbjuder en helhetstjänst med ett brett utbud av kvalitativa presenter och en effektiv leverans. Gift2day gör det tryggt och enkelt att glädja nära och kära.

Vårt mål är att erbjuda presenter för alla åldrar och smaker, men med fokus på choklad, sötsaker och blommor. De presenter vi köper in är noga utvalda baserat på populäritet och hur väl de följer våra kvalitetskrav. I vårt sortiment ingår därför även exempelvis smycken, nallar och upplevelser.

Blommor är en av de mest omtyckta presenterna att ge bort oavsett anledning eller tillfälle. Vi samarbetar därför med Euroflorist för att med ett stort floristnätverk kunna erbjuda den unika tjänsten att skicka handbundna buketter med leverans samma dag.

Vi skickar alla gåvor i en fin presentask tillsammans med din personlig hälsning på ett vackert kort. Sedan bestämmer du som kund själv vilket datum presenten ska skickas. På så vis vill vi göra tjänsten så skräddarsydd som möjligt.

Genom egen hantering av varor så kan man garantera att gåvorna finns i lager när kunden beställer. Gift2day har därför valt att ha ett eget lager för att överse och säkerställa hela processen.

Vi hoppas att detta sammantaget skapar nöjda kunder och glada presentmottagare.

www.gift2day.se  |   0 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
Det finns inga rabattkoder eller erbjudanden för denna butik ännu. Men besök gärna butiken och kolla om de har något aktuellt erbjudande som vi har missat. Om du vet om någon bra lägg gärna till den gratis!