Hem  >  Kategorier  >  Hemelektronik  >  eNemo

eNemoeNemo

Om eNemo.se

Historia

Webbutiken eNemo.se öppnade i Sverige 2011 och är en del av WhiteAway Group, som är ett danskt företag. I Danmark har vi sålt vitvaror online sedan 2003 och är en av de största förhandlarna på vitvaror och hemelektronik.

eNemo.se säljer vitvaror, VVS produkter och hushållningsapparater till hela Sverige och vi erbjuder gratis frakt på alla våra produkter till hela Sverige. Vi har ett tätt samarbete med alla ledande leverantörer, vilket betyder att vi snabbt kan erbjuda hjälp också efter ditt köp, om en reklamation mot förmodan skulle uppstå.

På grund av att vi endast säljer produkter via internet, kan vi pressa priserna och alltid erbjuda låga priser. Vi i kundtjänst är alltid redo till att hjälpa dig att ta fram en offert med vitvaror, eller att ta fram den bästa produkten till just dig och ditt hushåll och med alla andra frågor du som kund annars kan tänkas ha innan, under och efter din beställning.

Vision

Vi tar ansvar för kunden och strävar efter att ge våra kunder en enastående upplevelse genom kompetent och personlig service. Vår vision är att genom kompetent och personlig service, kunna ge dig som kund den bästa upplevelsen.

Varför ska du handla hos oss?

Vi har ett stort urval av kända kvalitetsvitvaror och vi har ett stort utbud av produkter som vi har i eget lager – vilket säkrar dig snabb leverans! Om du är på jakt efter nya vitvaror är du välkommen att kontakta oss på kundtjänst, vi är redo till att ta fram en offert till dig som du inte kan stå emot!

www.enemo.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "170",
        "title": "eNemo - 30% rabatt p\u00e5 utvalda varor",
        "description": "30% rabatt p\u00e5 utvalda varor.Rabatten g\u00e4ller endast varorna p\u00e5 sidan som denna l\u00e4nk g\u00e5r till.Kan inte kombineras med andra erbjudande eller till\u00e4ggstj\u00e4nster.Rabattkoden anges i kassan.",
        "thumbnail": "",
        "code": "EN30",
        "perma": "enemo-30-rabatt-p-utvalda-varor",
        "store_id": "378",
        "url": "/go.php?coupon_id=170"
      }
    

eNemo - 30% rabatt på utvalda varor

admin   delad  1 år sedan  |   Utgår om 2 vecka   |   Fler rabattkoder från  www.enemo.se  |   9  klicks  

30% rabatt på utvalda varor.

 • Rabatten gäller endast varorna på sidan som denna länk går till.
 • Kan inte kombineras med andra erbjudande eller tilläggstjänster.
 • Rabattkoden anges i kassan.
100%
(1 röst)
  Klicka för att få rabattkoden EN30