Hem  >  Kategorier  >  Barn  >  Bloomsbury Barn

Bloomsbury BarnBloomsbury Barn

Om Bloomsbury Barn

Bloomsbury Barn är en svensk e-butik med modern lantlig inredning. Hos oss hittar du möbler i robust trä och järn blandat med nordisk design. Vi har gammaldags pappersartiklar som bokmärken och pappersbonader, blommigt porslin, eleganta presentset samt saker för barnen.

Namnet Bloomsbury Barn är inspirerat av Bloomsburygruppen i England. Bloomsburygruppen var en samling intellektuella som påverkade kulturlivet i början på 1900-talets England med författarna Virginia Wolf och E.M. Forster, ekonomen John Maynards Kenyes med flera. Vi fastnade för konstnärerna Duncan Grants och Vanessa Bells design av möbler, tyger och keramik. De båda inredde Bloomsburygruppens sommarhem Charleston. Tanken från början var att hitta saker med inspiration från detta. Idag går stilen mer åt det strama, rustika och naturinspirerade.

Hos oss ska det vara enkelt och tryggt att handla. Vi har ett säkert betalsystem i form av Klarna checkout där du kan betala via bankkort, internetbank eller faktura. Bloomsbury Barn är också krypterad och säker i enlighet med SSL, vilket ökar säkerheten för dig som kund. Man kan se att en sida är krypterad på två enkla sätt. Det ena är hänglåset vid sidans URL (webbadress), det andra är att webbaddressen börjar med HTTPS istället för det traditionella HTTP.

Vi samarbetar med bra leverantörer och vårt sortiment förnyas och fylls på ofta.

Vår strävan är att tillmötesgå våra kunder på samma sätt som vi själva vill bli bemötta. Det är inte alltid vi har möjlighet att svara i telefon, men mejl bör du få svar på snabbt. Så tveka inte att höra av dig om du undrar över något, i stort och smått.

Ett tips när du handlar är att ha måttbandet till hands. Vi beskriver våra produkter så noga vi kan, men det kan ändå vara svårt att bedöma storlek.

Välkommen till oss!

www.bloomsburybarn.se  |   1 Rabattkod

5 out of 5 based on 0 user ratings
      {
        "id": "4156",
        "title": "Bloomsbury Barn - Fri frakt p\u00e5 alla k\u00f6p \u00f6ver 699kr",
        "description": "Fri frakt p\u00e5 alla k\u00f6p \u00f6ver 699kr.",
        "thumbnail": "",
        "code": "",
        "perma": "bloomsbury-barn-fri-frakt-p-alla-kp-ver-699kr",
        "store_id": "6",
        "url": "/go.php?coupon_id=4156"
      }
    

Bloomsbury Barn - Fri frakt på alla köp över 699kr

admin   delad  6 månad sedan  |   Slutdatum ej bekräftat   |   Fler rabattkoder från  www.bloomsburybarn.se  |   2  klicks  

Fri frakt på alla köp över 699kr.

100%
(1 röst)
  Gå till erbjudandet